0

Om Åkeskiol

Med et ønske om at forandre opfattelsen af godt skandinavisk møbeldesign, kombineret med bygningsarkitektur, begyndte vi tilbage i 2016 for alvor at lave den tilsigtede bule i universet, vi gerne vil kendes for. Efter to års hårdt slid med opsmøgede ærmer præsenterer vi nu Åkeskiol. Det er både navnet og symbolet for vores tilgang til at skabe og designe møbler med sans for de nordiske detaljer og æstetik.

Åkeskiol, der er vores varemærke, er et spisebord bestående af to primære elementer - navnlig det uforudsigelige naturprodukt og raffinerede metal. Konstrueret med et beslutsomt mindset om at det må være muligt at kombinere plankebordets fleksible tilgang til materialevalg, hvor møblet samtidig bibeholder et karakteristisk designelement, det gode håndværk og den høje kvalitet som omdrejningspunkt.

At kombinere det utæmmede og rustikke præg fra plankebordet med et raffineret skandinavisk design i kompromisløs kvalitet er kendetegnet for Åkeskiol og vores DNA, som gennemsyrer samtlige arbejdsprocesser. Efter utallige iterationer er vi endelig nået i mål med vores første produkter. Blandt andet et arkitekttegnet bensystem i rustfrit, børstet stål.

Designeren 
Åge Kristian Skiol vil genopdage det skandinavisk designpræg. Han gør op med de klassiske bløde former og det feminine udtryk, i stedet omfavnes skarpe linjer og det maskuline. Å benene er som søjlerne i et moderne skandinavisk bygningsværk. Åge Skiol kombinerer Å benene med det uforudsigelige naturprodukt, som udgør unikke plankeborde, med et tydeligt nordisk islæt.

Åkeskiol er nyt møbelbrand, med en gammel sjæl, der kombinerer æstetik, praktikalitet og skandinavisk knowhow, i et samlet udtryk. Omhug og præcision gennemsyrer alle Åge Skiol designs, hvortil møblet skal gøre øjeblikkeligt indtryk og ose af rendyrket kvalitet - Hans designdoktrin går aldrig på kompromis.

© Åkeskiol 2023
For at kunne tilbyde dig den bedst mulige oplevelse, når du handler, benytter vi cookies. Ved at benytte aakeskiol.com accepterer du samtidig vores cookie policy. Læs mere »