0

Saga Åkeskiol

Saga Åkeskiol er det absolut ypperste inden for plankeborde. Det er en hybrid mellem møbeldesign og arkitektur, hvilket fremstår smukt i dets rene, naturlige form. Ulig vores andre borde fremstiller vi ikke dette bord efter ønske.

Vores seneste Saga Åkeskiol er døbt Yggdrasil. Bordpladen består af et gammelt spær fra en romersk bygning, som vi har bjærget fra bunden af den serbiske flod Drina.

Vi producerer 3-4 Saga Åkeskiol om året, og de har den størrelse og udseende, de har. Træsorten er egetræ, og materialets alder starter fra 750 år og op til flere tusinde år. Der medfølger certifikat til hvert Saga Åkeskiol, hvori en kulstof 14-datering fastsætter træets alder.

Alle Saga Åkeskiol udstyres med vores ikoniske Å ben, hvis T-fatning monteres op i selve bordpladen. Ligeledes fæstnes en 15x15 messingplade på undersiden af bordpladen, med logo og unikt serienummer.

Yggdrasil er et gennemført smukt møbel. Et arkitektonisk vidunder, der harmonerer design, udtryk og materialevalg på en sådan måde, at du ikke finder et tilsvarende møbel andre steder. Du investerer i et stykke historie, som omfavner det bedste fra naturen.

Vi lancerer vores næste Saga Åkeskiol, når det er klar.

Kontakt os
Limited edition: Saga Limited edition: Saga Limited edition: Saga Limited edition: Saga Limited edition: Saga Limited edition: Saga Limited edition: Saga
© Åkeskiol 2023
For at kunne tilbyde dig den bedst mulige oplevelse, når du handler, benytter vi cookies. Ved at benytte aakeskiol.com accepterer du samtidig vores cookie policy. Læs mere »